OUTOKUMMUSSA

Ketunmarja toteutti Outokummun luontomatkailuhankkeen (1998 - 2000) Juojärven kalastusalueen kanssa. Hankkeen tuloksena syntyi muun muassa Outokummun Erä- ja luontokeskuksen kehittämissuunnitelma (2001).
              
Lasten kalapaikka- ja Karhunpesä-hankkeet (2001 - 2004) olivat osa suunnitelmaa. Hankkeita hallinnoi Outokummun Erä- ja luontokeskuksen ystävät ry ja johti Ketunmarja. Esteettömät kohteet valmistuivat syksyllä 2004.

Ystävät ry ja Ketunmarja kunnostivat Eräkeskuksen 12 järven melontareittiä ja Särkiselän luontopolkua käyttäjäpalautteen pohjalta. Ketunmarja tuotti Erä- ja luontokeskuksen www-sivut, esitteet ja julistesarjan.


MAAKUNNASSA
  
Ketunmarja suunnitteli keväällä 2004 Matkailupalvelu Karelia Expert Oy:n rahoituksella Esteettömän luontomatkailun kehittäminen Pohjois-Karjalassa-hankkeen. Hanke toteutui Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun toimesta.

Syksyllä 2004 Ketunmarja teki esiselvityksen ja alustavan suunnitelman Älymökki - muunneltava ja esteetön lomamökki-hankkeelle Kolin vapaa-aikamessuille 2006. Hanke toteutui Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun toimesta.